Karácsonyi ügyfélajándék vásárlása helyett segítse Alapítványunk munkáját új eszközök beszerzésével, vagy járuljon hozzá a Gyermekmentési és Oktatási Centrum átadásához!

Mi cserébe gondoskodunk ügyfelei karácsonyi meglepetéséről!

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat a budapesti Gyermekrohamkocsi mellett a miskolci és a debreceni gyermek-mentőorvosi kocsikat üzemelteti az Országos Mentőszolgálat kötelékében. Alapítványunk speciális gyermekmentői a 17 év alatt már több mint 40.000 bajba jutott kisbetegen tudtak segíteni az Önök segítségével.

Célunk, hogy 2017-ben átadjuk a Gyermekmentési és Oktatási Centrumot, ezzel is tovább segítve az Országos Mentőszolgálat munkáját és a magyar gyermekmentést. Karácsonyi adományával az Ön vállalata is hozzájárulhat a „Babaház” létrehozásához és a szükséges mentési eszközeinek beszerzéséhez. Az Önök segítségével még több kisgyermeket menthetünk meg.

Adománya értékének megfelelően kiválaszthatja, mely szükséges eszközök megvásárlásával segíti a munkánkat, illetve hozzájárulhat ahhoz, hogy a Gyermekmentési és Oktatási Centrum létrejöjjön.


Mi így viszonozzuk a segítséget