Sikeres őszi kampány a Gyermekroham­kocsi Futónagyköveteivel

A Gyermekrohamkocsi futónagyköveteinek csoportképe
Fotó: Zákány Gergely

2.668.413 forinttal járultak hozzá támogatóink a lélegeztetőgép megvásárlásához.

A 33. SPAR Budapest Maratonon a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei több alkalommal, összesen 143 alkalommal álltak rajthoz és teljesítettek együttesen 986 km-t alapítványunkért.
Az őszi kampány során 2.668.413 forintot gyűjtöttek össze a transzport lélegeztetőgép megvásárlásához, amelyet ezúton is hálásan köszönünk mind a 263 adományozónak, támogatónak.

Szeretnénk külön köszönetet mondani Vadon Janinak és Viktória Lévaynak akik az adománygyűjtés mellett kampányukkal felhívták a figyelmet a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat speciális munkájára.

A legeredményesebb nagykövetünk Krisztina Tömpe lett, aki csaknem 300.000 forint adományt gyűjtött össze a Gyermekrohamkocsi javára.
A legaktívabb gyermekrohamkocsi futónagykövet Dorina Czeilinger, akinek hálásak vagyunk a standunknál nyújtott munkájáért is.
Köszönjük a szervezésben nyújtott segítséget Szabolcs Bothnak, Miklós Marosnak és Tömpe Krisztinának.

Kiemelnénk a Bergmann Iroda csapatát is, akik nem csak lelkesen képviselik alapítványunkat, de 500.000 forinttal hozzájárultak az orvosi műszer beszerzéséhez is.

Hálásak vagyunk a Budapesti Sport Irodának, hogy ismét részesei lehettünk ennek a szuper maratonnak. Felemelő volt a közel 40.000 futó között képviselni a Gyermekrohamkocsi csapatát.

Rengeteg emlékezetes pillanatot éltünk át a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteivel, amelyekért nem tudunk elég hálásak lenni ennek a csodás közösségnek.
Bízunk benne, hogy mi is hozzá tudtunk tenni ahhoz, hogy futóink a legjobb eredményeiket érjék el a sárga, Mentő Mártonos varázspólóban.

A szombati nap nagy pillanatait Bánné Cserényi Noémi és Moldoványi István, a vasárnapi élményeket pedig Adél Menyhárt-Török örökítette meg.
Nagyon köszönjük fotósaink segítségét, lelkesedését!

A Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei robognak tovább, találkozunk a 2019-es Vivicittán!

A hétvége nagy pillanatai a Facebook oldalunkon találhatóak.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei közé!
http://futas.gyermekrohamkocsi.hu

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt