Karácsonyi ügyfélajándék vásárlása helyett segítse Alapítványunk munkáját új eszközök beszerzésével, és támogassa a Gyermekrohamkocsi és Gyermek-mentőorvosi kocsijaink működését!

Mi cserébe gondoskodunk ügyfelei karácsonyi meglepetéséről!

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat a budapesti Gyermekrohamkocsi mellett a miskolci és a debreceni gyermek-mentőorvosi kocsikat üzemelteti az Országos Mentőszolgálat kötelékében. Alapítványunk speciális gyermekmentői a 19 év alatt már több mint 50.000 bajba jutott kisbetegen tudtak segíteni az Önök segítségével.

Alapítványunk 2017-ben átadta a Gyermekmentési és Oktatási Centrumot, amely egyben Józsefvárosi Mentőállomásként is funkcionál, ezzel is tovább segítve az Országos Mentőszolgálat munkáját és a magyar gyermekmentést.

Karácsonyi adományával vállalata is hozzájárulhat hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsijának és Gyermek-mentőorvosi kocsijainak működéséhez.

Az Önök segítségével még több kisgyermeket menthetünk meg.

Adománya értékének megfelelően kiválaszthatja, mely szükséges eszközök megvásárlásával segíti a munkánkat, ezzel is támogatva a hazai sürgősségi gyermekmentés ügyét.


Mi így viszonozzuk a segítséget