Gyermeksürgősségi képzés mentőtisztek számára

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat orvos csapata 2018 óta szervez gyermeksürgősségi kurzusokat mentőtisztek számára.

A két napos, gyakorlatorientált tanfolyamon a résztvevők maximum 5 fős csoportokban, szimulált szituációkban gyakorolhatják a súlyos, kritikus állapotú gyermekek és a leggyakoribb gyermeksürgősségi kórképek korszerű ellátását.

A képzés különlegessége, hogy egyáltalán nem tartalmaz hagyományos tantermi előadásokat. Az esetmegbeszélések, workshopok és scenáriók tematikáját úgy alakítottuk ki, hogy segítségükkel a hétköznapi gyakorlatban használható tudást adjunk át.

A tanfolyamra kivonuló szolgálatot ellátó mentőtisztek jelentkezését várjuk az ország minden részéből. A két napos kurzuson kávészüneti ellátást és ebédet biztosítunk a résztvevőknek. 1-1 képzésre maximum 15 fő jelentkezését tudjuk elfogadni a jelentkezés sorrendjében.

Figyelem! Ez a képzés kifejezetten mentőtiszteknek szól, így az orvosok, mentőápolók megértését kérve számukra egyéb képzési lehetőségeinket ajánljuk!

A képzés költségének nagy részét a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány átvállalja. A résztvevőktől csupán 20.000 Ft regisztrációs díjat kérünk, melyet a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat számlaszámára (10700079-26823100-51100005) kérünk átutalni a jelentkezést követően azonnal.

A képzés következő alkalmai

Jelenleg nincs még következő meghirdetett képzési alkalom ebből a képzésből.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt