Oktatásaink

Alapítványunk Gyermekmentési és Oktatási Centruma nem csak a saját gyermek-mentőegységeink személyzetét képzi az éles bevetésekre, de különböző gyermeksürgősségi szakmai képzéseket, illetve laikusoknak szóló oktatást is szervez. Nagylelkű támogatóinknak köszönhetően a legmodernebb oktatási és tréning eszközökkel rendelkezünk.

Következő meghirdetett képzéseink
Képzés neve Képzés kezdési időpontja Képzés helyszíne Jelentkezési lehetőség
Gyermekmentős szerdák Józsefvárosi Mentőállomás 1089 Budapest, Orczy út 32/b.
Mentőtisztek gyermeksürgősségi továbbképzése Józsefvárosi Mentőállomás 1089 Budapest, Orczy út 32/b. Jelentkezési űrlap
„Amíg a mentő megérkezik” – gyermeksürgősségi képzés laikusoknak BAZ Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermekegészségügyi Központ 3526 Miskolc , Szentpéteri kapu 72-76. Jelentkezési űrlap
„Amíg a mentő megérkezik” – gyermeksürgősségi képzés laikusoknak Józsefvárosi Mentőállomás 1089 Budapest, Orczy út 32/b. Jelentkezési űrlap
Gyermekmentős szerdák Józsefvárosi Mentőállomás 1089 Budapest, Orczy út 32/b.

Képzési kínálatunk

Szakmai képzéseink

Orvosok, ápolók, védőnők, mentőtisztek és mentőápolók részére.

Oktatásaink laikusoknak

Ahová szeretettel várjuk a gyermek elsősegélynyújtásban járatlan szülőket, nagyszülőket, gyermekgondozókat, és más érdeklődőket.

Oktatási segédanyagaink

Sürgősségi gyermekellátás című könyv

Ezt a szakkönyvet tizennégy, főleg a Gyermekrohamkocsin és a gyermek-mentőorvosi kocsikon dolgozó szakorvos írta, kifejezetten gyermekmentős szemlélettel.

Oktatóvideóink

Oktatóvideóinkban elsősorban laikusok számára mutatjuk meg a gyermekekkel kapcsolatos legfontosabb elsősegélynyújtási teendőket.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt