1 milliós felajánlás Geszti Péteréktől

Geszti Péterék kislányukkal
Geszti Péterék kislányukkal

Geszti Péter a Best és a Kismama magazin közös felajánlásaként egymillió forintot juttattott alapítványunknak életmentő műszerek vásárlására.

Négy hónapja, február 1-jén született meg Geszti Péter és Ditz Edit kislánya 3600 grammal és 56 centiméterrel. Sára Lujza érkezése jócskán megváltoztatta a sztárpár életét, bár évek óta vágytak már babára, és tudatosan készültek a szülői szerepre.

Reméltem, hogy szülőként én is egy teljesen új érzelmi dimenzióba kerülök majd, s ez megtörtént – mesélte Geszti a Best magazinnak, amely elsőként mutatta meg az olvasóközönségnek az új családtagot. – Olyan új világ ez, amit valójában csak megélni lehet, elmesélni nem. Adomány, hogy elérkezett az ideje.

Talán ezért jutott eszébe Péternek az is, hogy a magazin által a fotókért felkínált összeget adományként felajánlja gyermekmentő szolgálatunknak. Köszönjük a segítséget neki és a lapot kiadó Sanoma Budapestnek.

A baba érkezése után átértékeltem mindent. Az ember ilyenkor átgondolja, mi fontos az életében. Fontos az alkotómunka, az utazás, a barátokkal való együttlét (…), de semmi sem fontosabb és érdekesebb annál, hogy a kisbaba éppen mit csinál – fejtette ki a művész.

S ez teljesen összecseng alapítványunk mottójával: Odaadnánk érte minden kincsünket!

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt