Híreink

Sikeres őszi kampány a Gyermekroham­kocsi Futónagyköveteivel

A 33. SPAR Budapest Maratonon a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei 2.668.413 forintot gyűjtöttek össze a transzport lélegeztetőgép megvásárlásához, amelyet ezúton is hálásan köszönünk mind a 263 adományozónak, támogatónak.

Személyi jövedelemadó felajánlások 2017.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számára 21.817 rendelkező adta személyi jövedelemadója 1%-át a tavalyi évben. Ezzel 97.618.476 forinttal járultak hozzá alapítványunk további működéséhez. Ahogy az elmúlt 19 évben tettük, ezt az összeget is a hazai sürgősségi gyermekmentés fejlesztésére fogjuk fordítani.

Az idei évben új támogatónk a GAIA Software Kft.

Molnár András, a GAIA Software Kft. ügyvezetője adta át 700.000 forintos adományát a Gyermekrohamkocsi orvosának, dr. Holczer Ákosnak. Hálásan köszönjük a magas minőségű informatikai megoldásokat kínáló vállalat támogatását, hatalmas segítség ez számunkra! Az összeget az új miskolci gyermek-metőorvosi kocsi megvásárlására fordítjuk.

Az OVB Magyarország idén is 1 millió forinttal támogatja a Gyermekroham­kocsi működését

A pénzügyi tanácsadó cég már több éve elkötelezett támogatója alapítványunknak és segítik munkánkat. Idén decemberben is megérkezett hozzánk az OVB ajándéka. Ebből az 1 millió forinttból tudjuk finanszírozni a Gyermekrohamkocsi egy havi működési költségeit, fedezni tudjuk az egy hónapra elengedő speciális, egyszer használatos eszközöket, gyógyszereket. Nagyon szépen köszönjük az OVB Magyarország segítségét!

10 éves a miskolci gyermekmentés

10 évvel ezelőtt indította el a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat miskolcon a gyermek-mentőorvosi kocsiját.

A Közösségi Adományozási Program jóvoltából 1 millió forinttal támogatják a Magnet Bank ügyfelei munkánkat

A MagNet Banknál hisznek abban, hogy egy átlátható, felelősséget vállaló, etikus társadalom létrejöttében mindannyiunknak fontos szerepet kell vállalnia. Ezért kínálnak ügyfeleik számára olyan különleges ügyféljogokat, melyek gyakorlásával hatással lehetnek nemcsak saját pénzügyeikre, de a minket körülvevő világ alakulására is.