20 éves a Gyermekroham­kocsi – Meghívó a Családi Napunkra

Ünnepelj velünk! Családi nap a Csodák Palotájában 2019. március 31-én
Ünnepelj velünk! Családi nap a Csodák Palotájában 2019. március 31-én

Sok szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a Csodák Palotájában tartandó Családi Napunkra, a Gyermekrohamkocsi 20. születésnapjára!

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Gyermekrohamkocsijai és gyermek-mentőorvosi kocsijai az elmúlt 20 évben több mint 51.000 alkalommal segítettek a kis betegeken.

A Gyermekrohamkocsi 20. születésnapja alkalmából szeretnénk közösen ünnepelni a megmentett kicsikkel, a bajtársainkkal, támogatóinkkal és mindenkivel, aki részese volt alapítványunk történelmének.

Apacuka Zenekar koncert, Zsonglőr játszóház, Gyermekrohamkocsi kiállítás, Gyermekrohamkocsis játékok  és a Csodák Palotája összes játéka várja a Kicsiket és Nagyokat!

Alapítványunk jóvoltából az első 200 regisztráló ingyen belépőt kap a rendezvényre. Szeretnénk kis betegeinkkel újra találkozni, így kérjük, hogy a regisztráció során elsősorban olyan gyermekek jelentkezzenek, akiknek a Gyermekrohamkocsi segítséget nyújtott.

Ha esetleg már nem maradt szabad jegyünk a helyszínen, aznapi kedvezményes áron 2160 forintért bárki megvásárolhatja belépőjegyét.

Regisztrációs lehetőség és további információk

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt