21 éves a Gyermekroham­kocsi

Ma 2️⃣1️⃣ éve, azaz 184.080 órája megállás nélkül szolgálatban van a Gyermekrohamkocsi, amely mára már 53.000 gyermeknek segített  

1999. április 1-én gördült ki az első Gyermekrohamkocsi a Markó utcai Központi Mentőállomásról. Ekkor még egy „kölcsön” mentőautóval, kölcsön felszerelésekkel kezdtük meg munkánkat. (Az első fotón látható.) 

A Önök segítségével az elmúlt 21 évben hatalmas utat tettünk meg.  
Elindítottuk Miskolcon 11 éve, majd Debrecenben 10 éve a gyermek-mentőorvosi kocsijainkat. Az elmúlt 3 évben a Balaton északi partján indítottunk még egy Gyermekrohamkocsit a kiemelt, nyári időszakban. 
3 évvel ezelőtt létrehoztuk a Józsefvárosi Mentőállomást, amely Gyermekmentési és Oktatási Centrumként is működik. Folyamatosan szervezünk, illetve veszünk részt szakmai kongresszusokon. Képzéseket tartunk mentőtiszteknek, házi gyermekorvosoknak. Természetesen laikusoknak, szülőknek szóló gyakorlati oktatásokat is indítottunk. 
(A második fotón a jelenleg futó Gyermekrohamkocsi látható.) 

Mindez nem jöhetett volna létre az Önök segítsége nélkül. 
Mindez nem jöhetett volna létre a hazai vállalatok támogatása nélkül. 
Mindez nem jöhetett volna létre a rengeteg segítség nélkül, amelyet önkénteseinktől kapunk. 

A legnagyobb hálával a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat bajtársainak, dolgozóinak tartozunk, akik a 21 év alatt igazi CSAPATKÉNT, CSALÁDKÉNT, áldozatosan végzik munkájukat nap mint nap, segítenek a bajba jutott gyermekeknek. 

 Sajnos a Gyermekrohamkocsi 21. születésnapját most csak így tudjuk megünnepelni a kialakult helyzet miatt.

Bízunk benne, hogy a későbbiekben is segítik munkánkat, velünk tartanak ezen a különleges úton. 

Ránk most is számíthatnak!

Isten éltesse a Gyermekrohamkocsit, valamennyi dolgozóját és az 53.000 kisgyermeket, akiknek segítséget nyújtottak speciális mentőegységeink a 21 év alatt! 

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt