5 millió forintos támogatás a K&H Banktól

Szilvási Istvánné, a K&H Bank fiókvezetője átadja az adományukat Dr. Krivácsy Péternek
Alapítványunk ünnepélyes keretek között vehette át a K&H Csoport képviselőjétől a műszereket. A képen Szilvási Istvánné, a K&H Bank fiókvezetője és Dr. Krivácsy Péter kuratóriumi elnök.

A K&H Csoport harmadszor határozott úgy, hogy karácsony alkalmából ügyfelei megajándékozása helyett az ajándékokra szánt pénzösszeggel gyermek-egészségügyi intézményeket támogat, összesen 10 millió forint értékű műszerrel. Az előző két évhez hasonlóan, 5-5 millió forint értékben vásárolt gyermekgyógyászati műszereket 2 intézménynek. A megajándékozott intézeteket a K&H Gyógyvarázs pályázati programjára beérkezett, de a 25 millió forintos keretösszegű támogatásból nem részesülő pályázatok közül választották ki. A karácsonyi „nyerteseket” a szakmai zsűri véleményének figyelembevételével a pénzintézet választotta ki. A díjazott intézmények között ezúttal mi is szerepelhettünk így egy új NewPort HT50 respirátorral, két BBraun fecskendős- és egy BBraun volumetrikus pumpával, egy Laerdal LSU szívóval és egy WelchAllyn Propaq LT monitorral gazdagodott világszínvonalú műszerparkunk. Ez utóbbi monitor azért is nagyon különleges, mert talán az első az országban. Ezt az új fejlesztést még tavaly májusban, a fuldai nemzetközi mentős kiállításon ismerhettük meg. A monitorról további információval a Felszerelésünk rovatban szolgálunk.

A K&H Csoport nagyvonalú adományát ezúton is hálás szívvel köszönjük!

Dr. Krivácsy Péter kuratóriumi elnök és László Endre Márton alapító mutatta be a mentőautót Szilvási Istvánnénak, a K&H Bank fiókvezetőjének.
Az új felszerelést a szolgálatban lévő Gyermekrohamkocsi azonnal birtokba is vette. Dr. Krivácsy Péter kuratóriumi elnök és László Endre Márton alapító mutatta be a mentőautót Szilvási Istvánnénak, a K&H Bank fiókvezetőjének.
A Gyermekmentős és a K&H Bankos plüssmacik
A Gyermekmentős és a K&H bankos maci szoros barátságot kötött.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt