A 12. születésnapunkra új gyermekrohamkocsit kaptunk

Az új gyermekrohamkocsi

Április utolsó napján került sor az Alapítvány 12. születésnapjának megünneplésére és az új gyermekrohamkocsi átadására a Pappas Auto élményátadó csarnokában. Az egész napos rendezvényen sok-sok fiatal család, gyermek, támogató és alapítványi munkatárs vett részt.

A rendezvény az alapító, László Endre Márton megnyitójával kezdődött, majd Dr. Szűcs Andrea kuratóriumi elnök ünnepélyesen átadta az új mentőgépjármű kulcsát az OMSZ képviselőjének. A rohamkocsi ünnepélyes leleplezésében a legkisebbek segítettek.

  • Gyermekek leplezik le az új gyermekrohamkocsit
    Gyermekek leplezik le az új gyermekrohamkocsit
  • Gyermekek a gyermekrohamkocsi belsejében

A szirénapróba és az autó belsejének bemutatása után, az Alma együttes koncertje következett, majd a születésnapi fekete erdő torta ünnepélyes felvágása.

Eközben a szülinapibohóc.hu csapata szórakoztatta a kicsiket, az arcfestés és lufihajtogatás sem maradt ki a repertoárjukból. A gyerekek rajzolhattak az aszfaltra, kiszínezhették a mentőautó kicsinyített képét, és kipróbálhatták a rohamkocsit egy próbakör erejéig, kivételesen csak a játék kedvéért.

A családi programok végeztével a felnőttek ünnepe kezdődött. A ReCIBrock zenekar (akik a Bankáradáson is a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak gyűjtöttek) gondoskodott az esti jóhangulatról.

Támogatóinknak köszönhetően az új autó Magyarország legjobban felszerelt rohamkocsija lett, amelyben minden szükséges eszköz megtalálható a sikeres és korszerű gyermekmentéshez. Szeretnénk megköszönni a kollégáink munkáját, hogy ez a különleges mentőgépjármű e rendezvény keretei között mutatkozhatott be a nyilvánosságnak. Külön köszönet illeti a Pappas Autót, akik a helyet biztosították és nem utolsó sorban az Eurest-nek, akik a vendéglátásról gondoskodtak.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt