A Gyermekroham­kocsi Futónagyköveteinek sikeres tavaszi kampánya

Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteinek csoportképe

Újabb rendkívül sikeres kampányát zártuk a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteinek a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson 

A Budapesti Sportiroda (BSI) által szervezett futóversenyen a két nap alatt 156 fő futó, szimpatizáns állt rajthoz a Mentő Mártonos pólójában. Voltak többen is, akik 2-3-4 távon is képviseltek minket. 

A Gyermekrohamkocsi standjánál 19 fő dolgozott a két nap alatt, hogy hozzá tudjunk járulni mi is a futóverseny sikerességéhez és igazi élményekkel gazdagíthassuk a kicsik életét. 

A versenyt megelőző kampányidőszakban 71 Gyermekrohamkocsi Futónagykövet végezte munkáját és gyűjtött adományt a Gyermekrohamkocsi számára és hívta fel a figyelmet alapítványunk speciális tevékenységére. 

A tavaszi kampány során egy transzport lélegeztetőgépre gyűjtöttünk, amelynek ára 5,5 milló forint. Ebből nagyköveteink 2.668.013 forintot gyűjtöttek össze, így egyéb vállalati támogatás kiegészítésével meg tudjuk vásárolni a speciális berendezést. 

Ezúton is nagyon köszönjük nagyköveteink odaadó munkáját és hogy képviseltek minket a versenyen. Köszönjük szurkolóink bíztatását. Köszönjük mindenkinek, aki adományával támogatta nagyköveteinket ezáltal pedig a Gyermekrohamkocsi munkáját. Hálával tartozunk azoknak, akik adó 1%-os felajánlásaikkal támogatták, támogatják munkánkat. 

A tavaszi kampány legeredményesebb Gyermekrohamkocsi Futónagykövete Pál Tamás 330.000 forintos adománygyűjtéssel, legaktívabb futónagykövetünk pedig Dr. Árvai-Horváth Lilla, akinek 28 támogatótól érkezett felajánlása. 

Ezúton is köszönjük a Budapesti Sport Irodának, hogy részesei lehettünk a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futásnak. Köszönjük az Adidasnak a szuper futópólókat, amelyekben nagyköveteink képviselnek minket. A legszebb pillanatok megörökítését pedig köszönjük Adél Menyhárt-Töröknek ismét. Reméljük, hogy Ti is nagyon jól éreztétek magatokat, mind a versenyen, mind a standunknál!  Igazi élmény volt Veletek! 

Ősszel folytatjuk! 

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt