A Ringier Kiadó, az Euromédia és a Népszabadság adománya

Kovács Tibor, a Népszabadság elnök-vezérigazgatója, valamint Mihók Attila a Ringier Kiadó ügyvezetője a 2 000 000 Ft-os támogatást szimbolizáló emléktáblat ad át dr. Szűcs Andreának. a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnökének.

Ringier és Népszabadság

Örömmel tudatjuk minden kedves szavazónkkal, hogy jóvoltukból alapítványunk nyerte el a Ringier Kiadó, az Euromédia és a Népszabadság által felajánlott kétmillió forintos támogatást.

2010. január 26-án Kovács Tibor, a Népszabadság elnök-vezérigazgatója, és Mihók Attila, a Ringier Kiadó ügyvezetője a támogatást szimbolizáló emléktáblát adott át Dr. Szűcs Andreának, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnökének.

Dr. Szűcs Andrea bemutatja a gyermek-rohamkocsi speciális felszerelését Kovács Tibornak
Dr. Szűcs Andrea, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke bemutatja a gyermek-rohamkocsi speciális felszerelését Kovács Tibornak, a Népszabadság elnök-vezérigazgatójának.

Az ország egyik legnagyobb lapkiadója és legnagyobb példányszámú napilapja a karácsonyi ajándékozásra szánt összeget kívánta inkább jótékony célra fordítani, ezért hirdette meg akcióját. 2009. november 16-tól december 12-ig három alapítvány között választhattak az olvasók, hogy melyiket tartják legérdemesebbnek a támogatásra.

Az on-line voksolás során a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat alig egy hónap alatt több mint 18 ezer szavazatot kapott, csaknem háromszor annyit, mint a második helyen végzett alapítvány. Ez azt jelzi, hogy munkánkat széles körben elismerik és támogatásra méltónak találják.

Régi és új segítőink lelkes együttműködése, a továbbküldött levelek, a sok-sok kattintás számszerűsítve kétmillió forintot jelentett, melyet az Észak-Alföldi Régióban januárban elindított új gyermek-mentőorvosi kocsi felszerelésére fordítottunk. Így második vidéki állomáshelyünkön, Debrecenben is olyan, mindennel ellátott mentő-terepjáró állhatott szolgálatba, amely a legmostohább körülmények között is képes eljutni a bajba került gyermekekhez.

Köszönjük a támogatást a felajánlóknak és a kattintásukkal alapítványunknak bizalmat szavazóknak!

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt