Adomány a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Hallgatói Önkormányzatától

Dr. Szűcs Andrea és Takács Hajnalka a Gyermekrohamkocsi belsejében egy csomó plüssállat társaságában
Dr. Szűcs Andrea átveszi Takács Hajnalkától a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának plüssállat-adományát

Mackók, nyulak, raptorok és ogrék! Ha már unjátok Gazditokat, és új kihívásokra vágytok, csatlakozzatok a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermek-rohamkocsijának legénységéhez! A kalandokon túl új barátokra tehettek szert, és beteg gyermekeknek segíthettek.

Így szólt a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar hallgatói önkormányzatának a felhívása, amely alig egy hónapja született. Hagyományos plüssgyűjtő akciójukkal idén alapítványunk gyermek-rohamkocsiját, illetve ezáltal a mentőellátásban részesülő gyermekeket támogatták. Az eltelt idő alatt több száz, ilyen-olyan színű, szőrű, méretű és fajtájú állat vagy más szerzet gyűlt össze. Bálnától a zsiráfig.

Plüssállatok a Gyermekkocsi hordágyán
Több száz kis állat foglalta el a gyermekrohamkocsit

A népes állatseregletet a HÖK részéről Takács Hajnalka adta át alapítványunk elnökének a Markó utcai mentőállomáson, ahol a gyermekrohamkocsi a szabadidejét tölti. A stílszerű átadás keretében a szőrmókok megrohamozták a mentőautót, és egy rövid ideig birtokba is vehették. A játéknak sajnos az vetett véget, hogy megszólalt az ügyeleti telefon: egy kis beteghez kellett elsietni.

Nagy plüssmaci ül a Gyermekrohamkocsi székében
Kis gyereknek nagy maci

Alapítványunk vezetősége és személyzete ezúton szeretné megköszönni a gyűjtést. Ígérjük, hogy a nagylelkű adományok célba érnek, és új kisgazdáiknál nagyon jól fogják magukat érezni.

 

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt