Adomány a Walker and Williams Investment Group Hungary Zrt.-től

László Endre Márton és Berta Zsolt az adomány átadásán
László Endre Márton, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat alapítója és Berta Zsolt, a Walker and Williams Investment Group Hungary Zrt. vezérigazgatója az adomány átadásán

Félmillió forintos adományt kaptunk a Budapest nyugati kapujában épülő TóPARK lakó- és irodakomplexum fejlesztő cégétől. Az összeg az általuk megszervezett focikupán résztvevő híres sportolók és közéleti személyiségek kézjegyével ellátott labda elárverezéséből folyt be.

Focilabda aláírásokkal
Az elárverezett labda

Az április 12-én tartott TóPARK Football Cup résztvevői egy célért rúgták a labdát: hogy segítsenek a gyermekeken. A számos sztárból és sztársportolóból álló csapatok tagjai aláírtak egy labdát, amit licitre bocsátottak. A játékosok között olyan hírességek voltak, mint Martinek János kétszeres öttusa olimpiai bajnok, Illés Béla, az MTK egykori 64-szeres válogatottja és háromszoros gólkirálya, vagy Szebeni István, aki akkor még a TV2 színeiben játszott, jelenleg pedig a Duna TV Híradóját vezeti.

Szebeni István
Szebeni István tévériporter-műsorvezető

Mindnyájan szívünkön viseljük a beteg gyerekek sorsát. A pályán ellenfelek vagyunk, de ebben a dologban közös célért harcolunk, ugyanis a TóPARK Football Cupon eldöntöttük, hogy pénzt gyűjtünk a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak. Persze nem egyszerű kiválasztani, hogy melyik egyesületnek, szervezetnek segítsünk, de sok jót hallottunk a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatról, ezért esett rájuk a választás. Nekem is van személyes érintettségem az ügyben, ugyanis egy éve épp az egyik közeli ismerősömnél voltam, amikor a kisfia rosszul lett, és bizony ha nem szállították volna szélsebesen a kórházba, szegény ma már nem élne? – indokolta a választást a médiaválogatottban játszó tévés.

Az M1, M7 és M0 háromszögében elhelyezkedő Margitsziget-méretű tó mellé tervezett, Közép-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztéseként számon tartott TóPARK beruházója az árverésből befolyt összegről az átadó ünnepségre nagyméretű csekket készített, melynek szövege a következő:
A Walker and Williams Investment Group Hungary Zrt., a TóPark fejlesztője 500.000,- Ft felajánlásával járul hozzá a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat budai agglomerációban végzett lelkiismeretes munkájához, hogy ezúton fejezze ki elismerését és tiszteletét az embert próbáló, alázatos szakma képviselői előtt.

Az elismerést és az adományt egyaránt köszönjük, azt a gyermekrohamkocsi felszerelésére fordítjuk.

 

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt