Banki rockzenekarok segítettek

Zenekarok a színpadon

A Bankáradás rendezvény támogatta az új gyermekrohamkocsi építését.

2011. március 25-én újra összefogott a négy banki és egy meghívott zenekar – a ReCIBrock (CIB Bank), az ERST’N’GO (Erste Bank), a BankáRock (OTP Bank), a VolksBand (Magyarországi Volksbank Zrt.) és a Melody Bank nevű formáció, hogy a tavalyi első közös, „Bankáradás” koncertjükhöz hasonlóan, sikeres jótékonysági gyűjtést szervezzenek, most a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak. A márciusi koncert belépőiből származó teljes bevételt, alapítványunk kapta meg – mely hozzásegített minket az új gyermerohamkocsi megvásárlásához. A koncerten mintegy 700.000 forintot adományoztak a résztvevők belépőik megvásárlásával.

Magyarország legjobban felszerelt új gyermekrohamkocsijának hivatalos átadó ünnepségére 2011. április 30-án került sor, ahol a gyermekprogramokat követően a ReCIBrock együttes a Bankáradás rendezvényen játszó banki zenekarok képviselőivel adott közös és jó hangulatú koncertet.

Gyermekrohamkocsi a koncert helyszíne előtt
Gyermekrohamkocsi a koncert helyszíne előtt

Szeretnénk megköszönni a Bankáradás kezdeményezőinek, a fellépő rockzenekarainak és a rajongóknak a támogatást, és azt hogy Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat lehetett a 2011-es „kiválasztott” alapítvány.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt