Civil összefogás a Gyermekroham­kocsiért a Csodacsoportban

csodacsoport

Már hosszú hetek óta azon törjük a fejünket, hogy hogyan is tudnánk mihamarabb lehetővé tenni a budapesti Gyermekrohamkocsi cseréjét. 
Ahhoz, hogy a súlyos állapotú, lélegeztetett gyermekeket a későbbiekben is a lehető legnagyobb biztonságban juttathassuk el a kórházakba, elengedhetetlen a kiváló műszaki állapotú mentőautó. 

Kerestük a megoldásokat, a lehetőségeket, hogyan is tudunk erre a lehető legrövidebb idő alatt összegyűjteni 55 millió forintot, hiszen a világszínvonalú, speciális felépítményű Gyermekrohamkocsi gyártásához ekkora összegre lenne szükségünk. 

Így találkoztunk szenzációs emberekkel, akikkel összefogva merünk nagyot álmodni! 
„Együtt, egy célért” a mottója a ❤️ CsodaCsoport – Civil jótékonysági licitnevű, példátlan magyar civil szerveződésnek, akik alapítványunk mellé álltak, és nem kisebb célt tűztünk ki közösen, minthogy összegyűjtük az új Gyermekrohamkocsi árát a csodálatos közösségük segítségével. 

A segítség lényege a közösségi oldalon történő civil licit, amelynek keretében bárki licitre bocsáthatja felesleges, de más számára hasznos tárgyát, vagy akár szolgáltatását is; akinek pedig pont erre van szüksége, licitálhat rá. A licit nyertese elnyeri a terméket, és átutalja az árát a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat számlájára. Így kap és ad is egyszerre, csakúgy, mint a felajánló. Az adakozás örömének és a tenni akarásnak hála, nemegyszer féltve őrzött kincsek és családi relikviák kerülnek licitre.

Lépjen be a CsodaCsoport Facebook közösségbe, ahol felajánlásával vagy vásárlásával a Gyermekrohakmocsi megvásárlását támogathatja! 

Mi ezt kértük idén az Angyalkától!
Kérjük, segítse az álmunk megvalósulását, hogy sok ezer további gyermeknek segíthessünk! 🙏💖🚑

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt