Csodálatos támogatás a Csodacsoporttól

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Csodacsoportban tett rengeteg felajánlásért, a sok személyes tárgyért, a rengeteg energiáért, a licitekért, amellyel segítették a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját. 

Köszönjük a rengeteg szeretetet amelyet kaptunk, hálásak vagyunk a mentőállomásra küldött finomságokért, ajándékokért, plüssökért. 

A Csodacsoport segítségével a mai napig 10. 980.236 forint gyűlt össze az új Gyermekrohamkocsi megvásárlásához. Hatalmas segítség ez nekünk, hiszen alapítványunk állami támogatásban nem részesül, adó 1%-os felajánlásokból, vállalati- és magánadományokból működtetjük mentőautóinkat. 

A hazai vállalatoknak köszönhetően, decemberben közel 20 millió forintot összegyűjtöttünk az új Gyermekrohamkocsi megvásárlásához.

Alapítványunk folytatja a gyűjtést, hogy a hiányzó 25 millió forintot mihamarabb összegyűjthessük és megkezdhesse szolgálatát a speciális, új Gyermekrohamkocsi, melynek működése elengedhetetlen, szerves részét adja a hazai sürgősségi gyermekellátásnak.

Ezzel a mentőautóval évente 2500-3000 bajba jutott kisgyermeknek tudunk segíteni. 

Évente 280-320 alkalommal szállítja a Gyermekrohamkocsi a súlyos, életveszélyes állapotú gyermekeket a kórházakba műtétekre, vizsgálatokra.

Nagyon köszönjük támogatóinknak, hogy hozzájárultak ahhoz, hogy minél hamarabb megkezdhesse szolgálatát az új Gyermekrohamkocsi, ezzel több ezer kisgyermek gyógyulását segítették.

Nagyon köszönjük a Csodacsoport alapítóinak, adminjainak lelkes munkáját és segítségét!

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt