Forró hétvége, igazi futóverseny, rengeteg nevetés!

Telekom Vivicittá
Felirat 1

Hétvégén a Budapesti Sportiroda (BSI) jóvoltából ismét lehetőségünk volt részt venni a Telekom Vivicittán, amelyért nagyon hálásak vagyunk. Jó volt végre találkozni a Futónagyköveteinkkel, a kicsikkel, barátainkkal! Nagyon köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott a standunkhoz, vagy a Gyermekrohamokcsi Futónagyköveteit buzdította.

Rendkívül büszkék vagyunk Nagyköveteinkre, akik a rekkenő hőség ellenére is rajthoz álltak és büszkén futották a kilométereket a Mentő Mártonos pólóban.

Minden futóversenyünket megelőz egy adománygyűjtő kampány, amely során nagyköveteink egy adott eszköz megvásárlására gyűjtenek, ezzel is segítve a Gyermekrohamkocsi működését. A nyári kampányunk során 3 db Perfúzor készülék megvásárlásra gyűjtöttünk, amelyhez nagyköveteink 1.327.700 forintot gyűjtöttek össze.

Nagyon szépen köszönjük a 113 felajánlónak, hogy adományával hozzájárult alapítványunk működéséhez, futónagyköveteink kampányához. A legeredményesebb futónagykövet ismét Czeilinger Dorina lett óriási teljesítménnyel. Dorina minden kampányban óriási energiákat mozgat meg, szívvel-lélekkel gyűjti az adományokat és a lehető legkreatívabb módon kampányol, sportolókat, futóközösségeket mozgat meg a Gyermekrohamkocsiért.

A legaktívabb Gyermekrohamkocsi Futónagykövet Lipták Zsuzsanna lett. Zsuzsa is oszlopos tagja közösségünknek és óriási teljesítménnyel kampányolt. Közel 30 utalás érkezett nevére.

Nagyon köszönjük a Bergmann Könyvelő Iroda csapatának, hogy ismét ilyen szép számmal képviseltek minket szenzációs csapatukkal. Hiszen „Ha fut a könyvelőd… fuss Te is!” 😉

Hálásak vagyunk a sok nevetésért, a rengeteg szurkolásért, a támogatásokért és valamennyi Nagykövetünknek a részvételért! Ezen a hétvégén ismét Menyhárt-Török Adél készítette a legjobb fotókat, neki is nagyon köszönjük munkáját.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt