Gyermekroham­kocsival a Nők Lapja Egészség Családi Szűrőnapokon

Dr. Krivácsy Péter bemutatót tart csecsemő- és gyermek újraélesztésből
Dr. Krivácsy Péter bemutatót tart csecsemő- és gyermek újraélesztésből

Pénteken és szombaton a Gyermekrohamkocsi és csapata is részt vett a Nők Lapja Egészség Családi Szűrőnapokon a Jövő Házában. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat standjánál mindenki kérdezhetett, kíváncsiskodhatott az Alapítvány és munkája felől.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat standjánál a látogatók kisfilmeket láthattak mentési bemutatókról, éles helyzetekről. Sok kisgyermekes szülő és nagyszülő kereste fel a standunkat tanácsokért, emellett sok olyan látogatónk is volt, akik a mentőzés iránt érdeklődtek vagy volt egészségügyi dolgozók voltak. A gyerekeket számára a legizgalmasabb játék természetesen a kiállított Gyermekrohamkocsi volt, mint mindig.

Volt, akinek meglepetést okoztunk azzal, hogy a Gyermekrohamkocsit is a 104-es telefonszámon a Mentők számán lehet elérni, hiszen szervezetileg a Babakocsi és a Gyermek-mentőorvosi kocsik is az Országos Mentőszolgálaton belül működnek. Azt sem tudták jópáran, hogy az autók vásárlását és működtetését a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány végzi. Tehát a Gyermekrohamkocsit és a két Gyermek-MOK kocsit kizárólag az Önök és a különböző cégek adományainak köszönhetjük az 1%-os felajánlások mellett.

  • Egy érdeklődő kisgyerek a Gyermekrohamkocsi belsejében
    A kicsiket lenyűgözte a Gyermekrohamkocsi
  • Dr. Krivácsy Péter bemutatót tart csecsemő- és gyermek újraélesztésből
    Dr. Krivácsy Péter bemutatót tart csecsemő- és gyermek újraélesztésből
  • A nagyokat egyaránt lenyűgözte a Gyermekrohamkocsi

Dr. Krivácsy Péter szombati csecsemő- és gyermek-újraélesztési bemutatója nagy sikert aratott! Öröm volt látni, hogy az érdeklődők mennyire komolyan vették a gyakorlatokat 🙂 Sok kérdés hangzott el, különös tekintettel a légúti idegentest eltávolításáról, ami sok szülő nagyszülő félelme, jogosan. Aki esetleg lemaradt a gyakorlatias bemutatóról, jelentkezhet a Léghajó Program keretében további tanfolyamra.

Új Hírlevél feliratkozóink között sorsoltunk is, a nyerteseket e-mailben értesítjük szerencséjükről! A nyereményeket a Kids&Free Webshop ajánlotta fel Alapítványunknak.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt