Ismét segíti a Gyermekroham­kocsi munkáját az OVB Vermögensberatung Kft.

Papp Ádám ügyvezető és Dragonya Dóra képviseli az OVB Vermögensberatung Kft.-t és adja át Dr. Goschler Ádámnak a támogatást
Papp Ádám ügyvezető és Dragonya Dóra képviseli az OVB Vermögensberatung Kft.-t és adja át Dr. Goschler Ádámnak a támogatást

Az idei évben ismét segíti 700.000 forintos adományával a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját az OVB.

Az összeget a Gyermekmentési és Oktatási Centrum felújításához, létrehozásához fogjuk felhasználni, melyet ezúton is hálásan köszönünk!

Alapítványunk következő nagy célkitűzése az új Gyermekrohamkocsi átadása után a Gyermekmentési és Oktatási Centrum létrehozása, melynek átadása 2017-ben várható.

Itt kap majd helyet az új Gyermekrohamkocsi is.

A gyermekek sürgősségi helyszíni ellátásán túl, kiemelt célkitűzésünk az oktatás. Az utóbbi években a szakorvosképzés mellett, az alapellátásban dolgozók (házi gyermekorvosok, védőnők, szakasszisztensek) gyakorlati képzésére is nagy figyelmet fordítottunk. Sőt, egyre több alkalommal végeztük laikus (szülők, óvónők, pedagógusok) felkészítését is a nehéz helyzetekre. Régi nagy álmunk, hogy ehhez megfelelő környezetet, felszerelt előadótermet, továbbá az oktatáshoz szükséges professzionális fantomokat biztosítsunk.

A Gyermekmentési és Oktatási Centrum különlegessége, hogy egyben a Józsefvárosi Mentőállomásnak is helyet ad. A mentőállomás létrehozásával 3 kerületben oldódik meg a mentőállomás kérdése.

Nagyon köszönjük az OVB rendszeres segítségét!

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt