IV. Gyermeksürgősségi Kongresszus októberben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat szervezésében

Nagy megtiszteltetésünkre idén a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány rendezheti a IV. Gyermeksürgősségi Továbbképző Napot és Kongresszust 2019. október 17-19 között.

A szervezőbizottság és alapítványunk orvoscsapata nevében ezúton szeretettel invitáljuk Önöket Mátraházára, ahol e nagyszabású, a gyermeksürgősségi ellátás minden szereplőjének szóló, kifejezetten gyakorlatorientált tudományos ülés megrendezésre kerül. 

Az eseményt különösen ünnepélyessé teszi, hogy idén ünnepeljük a budapesti Gyermekrohamkocsi fennállásának 20. évfordulóját. 

A rendezvény időpontja: 2019. október 17-19.
Helyszín: Residence Ózon Hotel, Mátraháza 

Az eseményre nem csak professzionális gyermeksürgősségi szakembereket várunk. A program kialakításakor arra törekszünk, hogy gyermekeket csak alkalomszerűen ellátó „felnőtt” sürgősségisek, mentőorvosok, háziorvosok, mentőtisztek és a súlyos állapotú gyermekekkel csak ritkán találkozó gyermekgyógyászok, az alapellátásban dolgozó házi gyermekorvosok is hasznos információkkal gazdagodhassanak.

Nagy szeretettel és tisztelettel várjuk az e területen dolgozó ápolókat, mentőápolókat, asszisztenseket is. Felbecsülhetetlen értékű munkájukat kifejezetten nekik szánt előadásokkal, workshopokkal és jó hangulatú, emlékezetes társasági eseményekkel igyekszünk megköszönni.

A kongresszus helyszíne a csodálatos természeti környezetben, közvetlenül a Kékes szomszédságában fekvő Residence Ózon****superior Conference és Wellness Hotel, Magyarország legmagasabban fekvő szállodája.

Jelenktezési lehetőség és bővebb információ a kongresszus honlapján: https://gyermeksurgossegikonf.gyermekrohamkocsi.hu

Mindenkit szeretettel várunk!

Találkozzunk a mesés Mátrában. Tanuljunk, gyakoroljunk, fejlődjünk, vitázzunk, ünnepeljünk együtt! Tegyük együtt jobbá Magyarország gyermeksürgősségi ellátását.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt