MGYAITT Továbbképző Nap 2021

mgyaitt2021

Tisztelt Kollégánk! Kedves Barátunk!

Nagy megtiszteltetésünkre a Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság elnöksége újból a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat orvoscsapatának szavazott bizalmat és mi kaptunk lehetőséget a nagy gyermekintenzíves kongresszus megszervezésére.Nagy izgalommal készültünk, de sajnos a pandémia miatt két alkalommal is halasztani kényszerültünk az eseményt. Idén már a hagyományos, 3 napos formában sajnos nincs lehetőségünk vendégül látni ezt a fantasztikus közösséget, de az elnökséggel egyetértésben úgy határoztunk, hogy a szakma képviselőinek tudomány-éhségét egy egynapos, magas színvonalú továbbképző nappal próbáljuk enyhíteni.

Szeretettel várunk tehát mindenkit 2021. október 8-án Budapesten a Mercure Hotel Budapest Castle Hill-ben a Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Továbbképző Napjára. Bízunk benne, hogy a több mint 20 neves felkért előadó nívós prezentációjának meghallgatása és a rég várt személyes találkozások ezt az eseményt is felejthetetlenné teszik majd és egy hasznos, értékes és vidám napot tölthetünk együtt.

Természetesen nem csak a professzionális gyermekintenzívesek részvételére számítunk, hanem nagy szeretettel várjuk a (gyermek)sürgősségben, felnőttellátásban és a határterületeken dolgozó, valamint a fiatal, még szakképzésben résztvevő kollégáinkat és barátainkat is. A továbbképző nap honlapja és az online regisztráció itt érhető el.

A kedvezményes regisztráció határideje: 2021. augusztus 31.

Töltsünk végre újra együtt egy napot!

Tanuljunk, fejlődjünk, vitázzunk, ünnepeljünk együtt!

A szervezők nevében üdvözlettel,

Dr. Goschler Ádám

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt