Rekordáron kelt el a felajánlott bajnoki ruha

Turi Tamás autóversenyző
Turi Tamás a bajnoki győzelem után versenyautójában

115 ezer forinton zárult a Turi Tamás rallypilóta versenyoveráljáért folyó licit az alapítványunk javára rendezett jótékonysági árverésen. A rallyversenyek közönségkedvence ebben a ruhában szerezte bajnoki címét és ért el számos futamgyőzelmet.

A Turi Rally Team az ország legmagasabb technikai színvonalú autóverseny-sorozatában, a Nemzeti Rally Bajnokságon indul a legprofibb World Rally Car (WRC) versenyautókkal. A csapat immár nyolcadik éve versenyez a legfelső, úgynevezett királykategóriában mind nagyobb sikerrel, és már begyűjtötte a legmagasabb elismerést, az országos rally bajnoki trófeát is.

A bajnoki overál értékesítéséből befolyó bevételt a rászoruló gyermekek mentésére ajánlotta fel Turi Tamás, akinek meggyőződése, hogy ebben alapítványunk a legprofibb.

Az aukció a Vatera online piacterén folyt, és a gyermeknapi hétvége előtt járt le. Győztese nem kívánt nyilvánosan szerepelni. Azt mondta: neki csak az a lényeg, hogy az általa fizetett vételár a jótékonysági aukció révén jó célra és jó kezekbe került.

Turi Tamás versenyoverálban áll az autója mellett
A felajánlott versenyoverál, mely a bajnoki címet és számos futamgyőzelmet is megélt

Köszönjük a támogatást a felajánló Turi Tamásnak és csapatának, a Vatera aukciósháznak és persze a licitálóknak, különös tekintettel az inkognitóját megőrizni kívánó nyertesnek!

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt