SPAR Budapest Maraton a Gyermekroham­kocsi Futónagyköveteivel

Gyermekrohamkocsi Futónagykövetek

Mosolyokban, élményekben, szuper eredményekben gazdag hétvége- Spar Budapest Maraton a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteivel! A hétvégén ismét több mint 40 Gyermekrohamkocsi Futónagykövet állt rajthoz a sárga Mentő Mártonos pólójában, hogy teljesítse az általa kiválasztott távokat. Szombaton csodálatos napsütésben vártuk a kicsiket és nagyokat, míg vasárnap kevésbé volt kegyes az időjárás a futókhoz. Rendkívül büszkék vagyunk nagyköveteinkre, akik mind az adománygyűjtő kampány során, mind pedig a futás során óriási eredményeket értek el.

Az őszi kampányunk során több mint 210 utalás érkezett alapítványunk számlaszámára. Nagyköveteink 2. 540.453 forintot gyűjtöttek össze, amellyel hozzájárultak az EPOC vérgázkészülék megvásárlásához. Ezúton is nagyon köszönjük az adományázóinknak, hogy nagyköveteinknek bizalmat szavaztak, ezzel pedig támogatták alapítványunk munkáját.

Az őszi kampány során a legeredményesebb Gyermekrohamkocsi Futónagykövet Dr. Fügedi Szilvia lett. Szilvi először képviselte alapítványunkat a sárga pólóban és hatalmas teljesítményről tett tanúbizonyságot. Nem csak a gyűjtés során, a maraton teljesítése során is óriási eredményt ért el. Szilvi nevére 70 db utalás érkezett az eredményhirdetésig, amellyel 826.500 forint adományt gyűjtött össze. Dr. Fügedi Szilvia a Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettese, így adományozói főként kollégái voltak. Ezúton szeretnénk külön köszönetet mondani a Szilvit támogató ügyvédeknek, hatalmas segítség számunkra az ő segítségük.

A legaktívabb Gyermekrohamkocsi futónagykövetünk ismét Czeilinger Dorina lett. Dorina, minden egyes kampány során bebizonyítja, hogy lehet újabb és újabb adományozókat elérni, újabb és újabb kampányokat kitalálni, és rengeteget tesz azért, hogy minél többet megismerhessék a Gyermekrohamkocsit. Dorina nevére 16 db utalás érkezett és 537.500 forintot gyűjtött össze alapítványunk számára. Külön köszönettel tartozunk a Runfree-nek és a Futanyerges SE-nek, akik futóversenyeik bevételével támogatták a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját.

Összességében pedig az őszi kampány során 2.540.453 forintot gyűjtöttek össze a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei. Az össszeget az EPOC vérgázkészülék megvásárlásra fogjuk fordítani. Rendkívül hálásak vagyunk a standunknál segítő lelkes támogatóinknak, Maros Vikinek, aki a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteinek masszőreként járult hozzá a csodás eredményekhez. Külön köszönettel tartozunk Menyhárt-Török Adélnak, aki a hétvége pillanatait ismét megörökítette.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt