Szakmai siker a MGYAITT XII. kongresszusán

Dr. Krivácsy Péter előadása
Dr. Krivácsy Péter előadása

Alapítványunk szervezte idén a Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság kongresszusát. A szakmai előadók között több mentős kollégánk is szerepelt.

A MGYAITT kongresszusa a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány szakmai és operatív szervezõ tevékenységével jött létre. Számos társszakma meghívott kiváló képviselői mellett a gyermekaneszteziológiai és gyermekintenzív ellátásban dolgozó orvosok és szakdolgozók tartottak előadásokat és mutattak be posztereket. A résztvevők száma elérte a 275 főt.

A Kongresszus szakmai programjában kiemelt helyen szerepelt a mentésügy. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat orvosai és szakápolói számos témában előadóként vettek részt. Orvosaink közül Dr. Mándi Zsuzsa, Dr. Szűcs Andrea, Dr. Székely Edgár, Dr. Krivácsy Péter, Dr. Péter Ádám, Dr. Kósik Nándor és Dr. Hauser Balázs tartott előadást. Szakápolóink közül Dobos Viktor és Boldizsár Attila beszélt gyermekmentési tapasztalatairól.

A kongresszus résztvevői

A MGYAITT kongresszusát mind a rendezvényszervezés, mind a szakmai minõség szempontjából sikeresnek értékelte a résztvevők és kiállítók köre.

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt