Szavaz(z)atok jótékony célért! – Angyalok Erdeje

2010. december 5 – 2011. január 6. között igazi karácsonyfa-erdővel találkozhat az, aki ellátogat Budapesten a Felvonulási térre. Az ötszáz karácsonyfából álló Angyalok Erdeje rendezvény keretén belül Magyarországon működő vállalkozások díszítettek fel egy-egy fát azzal a céllal, hogy így népszerűsítsenek jótékony célokat. A kiállítás mellett „jótékonysági verseny” is indul az ötmillió forintos fődíj reményében, melynek keretében SMS-szavazatokkal támogathatják a látogatók az általuk legfontosabbnak tartott ügyeket. Január 6-ig mi is nagyon várjuk a szavazatokat!

Alapítványunk fő célja, hogy új Gyermekrohamkocsi állhasson szolgálatba 2011-ben. Ezt a célkitűzésünket, az Angyalok Erdején belül, a Lambda Systeme Kereskedelmi Kft. népszerűsíti karácsonyfájával. A legtöbb SMS szavazatot kapó szervezet vagy kezdeményezés ötmillió forintos fődíjban részesül. Ahhoz, hogy alapítványuk minél közelebb kerüljön a fődíjhoz, ezáltal a megvásárolni kívánt új Gyermekrohamkocsihoz, sok-sok támogatói szavazatra van szükségünk.

Kérjük támogassa Ön is a magyar gyermekmentést SMS-szavazatával!

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat karácsonyfájára így szavazhat:

Az SMS-üzenet szövege csak a kódunkat kell, hogy tartalmazza:
375
A kódot tartalmazó szavazó SMS-t erre a számra küldje el:
06 70 717 7500

A jótékonysági verseny mellett közvetlen felajánlásokkal is lehet segíteni alapítványunkat: az adományozásra a helyszínen vásárolható „angyaltallérokkal” lesz lehetősége a látogatóknak. Az egyhónapos rendezvénysorozaton a díszbe és fényekbe öltözött fák mellett ünnepi kulturális programok, tánc- és zenei fellépések, előadások is várják az adakozásra és az ünnepi hangulatra vágyókat. Látogasson ki hozzánk és keresse a 375-ös karácsonyfát! A rendezvényről bővebben itt olvashat: Angyalok Erdeje

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt