Tömeges baleset felszámolásában vett részt a debreceni gyermek-mentőorvosi kocsi

Akcióban a debreceni gyermek-mentőorvosi kocsi.
Akcióban a debreceni gyermek-mentőorvosi kocsi. Háttérben az árokba sodort mentőautó.

Tizenhárom nappal hivatalos átadása után, súlyos, tömeges baleset felszámolásában vett részt a debreceni gyermek-mentőorvosi kocsi.

Ma kora reggel a 35-ös főúton, Debrecentől mintegy 30 kilométernyire gyermekeket szállító busz és személygépkocsi ütközött össze. A balesethez kiérkezett és a sérültek ellátását megkezdő mentőegységekbe újabb busz rohant bele. A második ütközésnél két mentős is súlyos sérülést szenvedett. Ekkor hívták segítségül a gyermek-mentőorvosi kocsit. A riasztás a munkaidő hivatalos megkezdése előtt történt, de szerencsére a kollégák már készen álltak, hogy azonnal a baleset helyszínére siessenek.

Az összeütközött busz és mentőautó
Szerencsétlenül járt mentőegység.

Szerencsére csak egy gyermek sérültet kellett ellátnunk.

Az egész Észak-Alföldi Régió számára megnyugtató, hogy most már itt is rendelkezésre áll a legmodernebb eszközökkel felszerelt gyermek-mentőorvosi kocsi, amely a sérültek segítségére siető gyermekorvost mostoha útviszonyok között is a baleset helyszínére juttatja. Ismét bebizonyosodott, hogy jó döntés volt terepjáró vázra szerelni a mentőorvosi kocsit. A csúszós, havas úton gyorsan és biztonságosan tudtak eljutni a baleset helyszínére.

Ezúton kívánunk a megsérült mentős kollégáknak mielőbbi felépülést!

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt