Újabb jótékonysági árverés a Vaterán

Anh Tuan táska

Magyarország legnagyobb online piacterén immár második alkalommal indul aukció a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat javára. Turi Tamás rallyversenyző bajnoki overálja után most három nemzetközileg elismert magyar divattervező egyedi darabjai kerülnek a virtuális kalapács alá. A tervezők a licit teljes bevételét a gyermekrohamkocsi működésére ajánlották fel.

A USE unused, a Je Suis Belle és az Anh Tuan márkák a magyar divattervezés feltörekvő csillagai. A hónap végén záruló aukción egy-egy hétig lehet licitálni a dizájnerek exkluzív alkotásaira: egy szupernőies királykék szaténruhára, egy fekete alkalmi mellényre és egy fonott bőrtáskára.

A USE unused, azaz Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András 2004-ben a Magyar Iparművészeti Egyetem friss diplomásaként debütált, és azóta folyamatosan jelen van Japánban és az Egyesült Államokban is. Hazai vásárlóik között olyan ismert embereket találunk, mint Szalóki Ági, Schell Judit, Marozsán Erika és Yonderboi, a külföldiek sorában pedig ott van például Ashley Tisdale, Amerika legújabb üdvöskéje, a High School Musical sztárja, aki a USE egyik öltözékét viselte a „Teen Choice Award” díjátadón is..

Dévényi Dalmának és Kiss Tibornak egy francia sanzon címe szolgált névadóként, amikor 2005-ben megalapították márkájukat, a Je Suis Belle-t. A fiatal duó pályája során már számos elismerésben részesült, 2007-ben pedig az Év Fiatal Divattervezőivé választották őket itthon. Olyan hírességek hordják ruháikat, mint Gryllus Dorka, Eszenyi Enikő, Hámori Gabriella vagy Harcsa Veronika.

Luu Anh Tuan, Magyarországon élő vietnami származású divattervező 2006-ban alapított saját márkát Budapesten, és első kollekciójának itthoni bemutatója után azonnal meghívást kapott a prágai és a zágrábi divathétre, ahol szintén nagy sikert aratott. Saját bemutatóterme és hazai üzletek mellett kollekciója már Berlinben és Párizsban is kapható.

Most Ön is hozzájárulhat a gyermekrohamkocsi működéséhez, ha ide kattintva licitál valamelyik termékre. Ráadásul így az országban elsőként Öné lehet a hazai sztár-divattervezők őszi kollekciójának egy-egy garantáltan egyedi darabja!

Köszönjük a támogatást a felajánló divattervezőknek, az Avantgarde Groupnak, a Vatera aukciósháznak és persze minden licitálónak!

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt