Újra akcióban a Gyermekroham­kocsi Futónagykövetei

A Gyermekrohamkocsi futónagyköveteinek csoportképe, középen Mentő Mártonnal

A Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei nélkül már nincs futóverseny! Ezt bizonyította a 32. SPAR Budapest Maraton is, ahol a 2 nap alatt közel 100 Gyermekrohamkocsi Futónagykövet vette fel a sárga Mentő Mártonos pólóját és képviselte a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot.

A versenyt megelőző őszi kampány során a futónagyköveteink 1.943.619 forintot gyűjtöttek össze a 3 millió forintos Stryker M1 típusú hordágy megvásárlásához. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani nagyköveteinknek, támogatóinknak, barátainknak és a Gyermekrohamkocsi bajtársainak, akik nem csak a hétköznapokon végzik áldozatos munkájukat a „Babakocsin”, de a hétvégén is a kicsik gyógyulásáért futottak és azért, hogy felhívják a Gyermekrohamkocsi speciális munkájára a figyelmet.

A legeredményesebb nagykövetünk az őszi kampány során a Tomik család volt, akik 507.500 forintot gyűjtöttek alapítványunk számára. Külön öröm, hogy egy új támogatónk, a Goodwill Communications csapata nyerte el a legaktívabb Gyermekrohamkocsi Futónagykövet címet.

Hálásan köszönjük a Bergmann Könyvelő Iroda futócsapatának lelkesedését, kitartását! Nélkülük már nem is megyünk versenyre!

Köszönettel tartozunk a Bergmann Könyvelő Irodától érkező anyagi támogatásért is.

Csodálatos hétvégét tölthettünk ismét együtt az őszi napsütésben. A legnagyobb öröm számunkra talán a Nestlé Családi futás volt, ahol kicsik és nagyok, bajtársak és nagykövetek, együtt, csapatban, a Gyermekrohamkocsi felszerelésével együtt teljesítették a távot. Bízunk benne, hogy a hétvége nem csak nekünk volt hatalmas élmény, hanem a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei is büszkén viselték pólójukat, viselik ezután is, és a kicsik is örömmel töltöttek nálunk időt.

Köszönjük segítőinknek is, hogy velünk tartottak!

Külön köszönettel tartozunk a BSI-nek, Kocsis Árpádnak és Lakatos Istvánnak, akik ismét egy világszínvonalú versenyen lehetővé tették számunkra a részvételt, az adománygyűjtést és a Gyermekrohamkocsi speciális tevékenységének még szélesebb körben történő megismertetését. Hamarosan futunk tovább! Veletek!

Fotós élménybeszámoló a Facebook oldalunkon érhető el

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt