Mentőtiszt képzéseink

Kedves Mentőtiszt Bajtársak!

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat és a budapesti Gyermekrohamkocsi orvoscsapata gyermeksürgősségi kurzusokat szervez gyakorló mentőtisztek részére. 

A két napos, gyakorlatorientált tanfolyamon a résztvevők maximum 5 fős csoportokban sajátíthatják el a gyermekellátásban szükséges legfontosabb sürgősségi beavatkozásokat és hiteles oktatók vezetésével, szimulált szituációkban gyakorolhatják a súlyos, kritikus állapotú gyermekek és a leggyakoribb gyermeksürgősségi kórképek korszerű ellátását.

A képzés különlegessége, hogy egyáltalán nem tartalmaz hagyományos tantermi előadásokat. Az esetmegbeszélések, workshopok és a scenáriók tematikáját úgy alakítottuk ki, hogy segítségükkel a hétköznapi gyakorlatban használható tudást adjunk át.
Aktuálisan 2 kurzus kerül meghirdetésre, melyre kivonuló szolgálatot ellátó mentőtisztek jelentkezését várjuk az ország minden részéből. A két napos kurzuson kávészüneti ellátást és ebédet is biztosítunk a résztvevőknek. 
1-1 képzésre maximum 20 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

A tanfolyam helyszíne:
Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Gyermekmentési és Oktatási Centruma (1089 Budapest Orczy út 32/b)

A meghirdetett tanfolyamok időpontjairól itt tájékozódhat: https://www.gyermekrohamkocsi.hu/oktatasaink/

A képzés költségének nagy részét a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány átvállalja. A résztvevőktől csupán 20.000 Ft regisztrációs díjat kérünk, melyet a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat számlaszámára (10700079-26823100-51100005) kérünk átutalni.

Minden mentőtisztet sok szeretettel várunk!
A Gyermekrohamkocsi orvoscsapatának nevében,
Dr. Goschler Ádám

Támogatni szeretném
a gyermekmentőt